https://www.tercerasetmana.com/tallers-i-seminaris/taller-de-voz-con-fatima-miranda

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Taller intensiu Pràctic-teòric

PENSAR LA VEU, TOTES LES VEUS

La veu respon a un mecanisme complex en el qual intervenen la laringe, l’oïda, la llengua, el diafragma i desenes d’altres músculs i membres. Com que hi manca l’ajuda visual de l’instrument, la percepció del mecanisme de la parla i, més encara, del cant es produeix a cegues i per mitjà de sensacions subjectives difícils d’identificar i de repetir. Arribar a dominar aquests mecanismes suposa, per tant, arribar a fer-los de manera inconscient, no haver de pensar en ells mentre es canta i oblidar-los una vegada s’hagen integrat i automatitzat. En col·laboració amb el festival Vociferio.

Fátima Miranda

Llicenciada en Història de l'Art, Compositora, cantant i investigadora de la veu i de la música vocal de cultures tradicionals, filla d'una sensibilitat etnomínimal, des de 1983 realitza un treball de recerca entorn de la veu i a la música vocal de cultures tradicionals. Fugint de còmodes estereotips, combina tècniques vocals orientals, occidentals i de la seua pròpia invenció concebent la veu com a instrument de vent i de percussió instal·lat en el propi cos. Açò li ha permès desenvolupar un registre superior a quatre octaves que posa al servei d'un llenguatge musical propi. En els seus concerts una sola veu, en simbiosi amb un important component poètic, gestual, visual, dramàtic i humorístic, ens commou fins al més profund.

La seua obra ha circulat per escenaris i festivals de tot el món, tant en circuits de música contemporània i experimental com de teatre, performance art i poesia fonètica.

Més Informació en: fatima-miranda.com

Taller Pràctic-Teòric destinat a:
Persones interessades en una pràctica vocal conscient ja siga per un interès professional musical, escènic, performatiu, poètic o pedagògic, com pel nero plaure de cantar, explorar i experimentar amb la veu amb vista a enriquir el procés creatiu o vital.

DATES> 16-17-18 JUNY 2018
LLOC> Espai Rambleta
HORARI> Dissabte 16 > 10h a 14h y 16h a 20h. / Diumenge 17 > 10h a 14h y 16h a 20h. / Dilluns 18 > 10h a 14h.
TOTAL 21 HORES
PARTICIPANTS > 10 alumnxs
PREU CURS > 250 €
MATRICULACIÓ> Emplenar el formulari online. Realitzar ingrés al número de compte CAIXAPOPULAR • COMPTE ÉS61 3159 0066 9825 7408 9021 amb concepte curs Fátima + nom i cognoms. Adjuntar el justificant de l'ingrés abans del 4 de juny, tornant a ingressar en aquest mateix link.

Formulari d'inscripció

Imatge de portada de l'espectacle Taller de voz, con Fátima Miranda

Programació

Localització

Data

Preu

Espai Rambleta Valencia
16-06-2018 | 10:00h
250,00€
goo.gl/AqjZQr
Aforament limitat
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar