Cropped

08 de juny de 2018

MétamOrph’O, de la companyia francesa Barolosolo, omplirà aquest divendres La Marina de València de màgia i somnis.


El Festival Tercera Setmana inicia la seua tercera edició a València de manera espectacular. Un circ en l’aigua. Serà aquest divendres, 8 de juny, a partir de les 22h, a La Marina de València, amb entrada lliure. Tot reforçant el compromís amb el caràcter internacional del certamen, serà una companyia francesa, Barolosolo, l’encarregada de la inauguració amb el sorprenent muntatge MétamOrph’O.

Durant deu dies la ciutat es convertirà en la capital de les arts escèniques, amb quasi trenta propostes, cinc estrenes absolutes, trobades interprofessionals i participants que arribaran a València de llocs tan diferents com Xile, Uruguai o Grècia, entre d’altres. Enguany, a més a més, el festival ha apostat per descentralitzar la mostra i es programaran espectacles en sales de diversos barris de la ciutat.

MétamOrph’O és circ, equilibris impossibles, poesia, música i la màgia de les històries que ens fan somiar amb els ulls oberts. I tot dins l’aigua. L’enlluernador show ens acostarà a un riu imaginari que, a poqueta nit, amb la crescuda de les aigües, obligarà els acrobàtics protagonistes a iniciar un viatge oníric que els transformarà en éssers d’aparença animal. Immersos en la nocturnitat d’una aigua que ofereix sorpreses brillants en forma de centellejos i aventures.

Si el mitjà és el missatge, MétamOrph'O demostra que la millor forma de sobreviure és fusionar-se amb la natura. Transmutar, transformar-se, moure’s en definitiva, són les claus d’aquesta representació que és una metàfora dels somnis. I de com arribar a l’altra riba, on tot acaba amb cançons i balls.

La companyia francesa Barolosolo conrea des de 2006 una forma particular de fusionar lirisme, música, i una cridanera posada en escena. Amb les vicissituds d’una família peculiar de personatges freaks imaginaris amb què ha viatjat arreu del món. Le Chariot (2006), O temps d’O (2010), Ile O (2011), Balad’O (2015), MétamOrph’O (2017), Haute heure (2018) o Plus haut (2018) són la cronologia d’una gran empresa episòdica amb què s’adapten a qualsevol públic, en el carrer o en una sala, amb l’originalitat per bandera.

>> MÉS INFO ACÍ

https://www.tercerasetmana.com/noticies/el-festival-tercera-setmana-s-inaugura-a-valencia-amb-un-circ-aquatic-espectacular

Enllaç copiat al porta-retalls