Cropped

07 de juny de 2018

Su à Feu, de la companyia basca Deabru Beltzak, plenarà l’Àgora del Teatre Principal, aquest dijous 7 de juny, de màgia, ritme i pirotècnia.


Durant quatre dies es representaran cinc espectacles, amb produccions de Xile i França.


El Festival Tercera Setmana apuja el teló de la seua tercera edició a Alacant, amb un espectacular muntatge de dansa, pirotècnia i ritmes trepidants, aquest dijous 7 de juny, a partir de les 22.30h, a l’Àgora del Teatre Principal. Es tracta de Su à Feu, de la companyia basca Deabru Beltzak. Una sensacional proposta escènica amb què s’inaugurarà un certamen que es prolongarà en aquesta ciutat durant quatre dies, fins diumenge 10 de juny, amb un total de cinc produccions, dues de les quals de caràcter internacional provinents de Xile i França.

Su à Feu és un irresistible còctel de balls urbans, foc i música, que explora des d’una perspectiva nova l’espai urbà i els seus carrers. Curiosos personatges que semblen venir del futur envaeixen l’asfalt amb el seu foc primitiu i un espectacle de coreografies compassades de música original i percussió. Els set músics, que són a la vegada pirotècnics i comediants, componen un retaule que juga amb la llum i la foscor. La màgia hi és present, implicant el públic en una nova aventura. Conta Garbitxu, el seu director artístic: “Fa molts anys vaig tindre un somni. I s’ha fet realitat”.

Deabru Beltzak fa més de 20 anys que dissenyen espectacles de teatre de carrer que han recorregut el món sencer. Amb Tambours de Feu arribaren a les 800 representacions i es convertiren en la companyia basca amb major repercussió internacional. Es defineixen com el resultat d’un treball en equip basat en el moviment, carregat d’energia i il·lusió, i no tenen sentit sense la relació directa amb el públic. L’esmentada Su à Feu és el resultat d’un llarg procés creatiu en què els hi agrada submergir-se, però també és el fruit de molts anys de treball.

https://www.tercerasetmana.com/noticies/dansa-focs-artificials-i-musica-per-a-inaugurar-en-el-carrer-el-festival-tercera-setmana-a-alacant

Enllaç copiat al porta-retalls