Cropped

21 de maig de 2019

En aquesta quarta edició de Tercera Setmana els tallers són una peça clau, per això s'ha ampliat la data d'inscripcions. Tant professionals de les arts escèniques com públic en general podran participar d'aquests tallers que van des de la formació fins a la immersió experiencial des del punt de vista social.

Seminari “La autoficció: dir-se en escena”

Els dies 6, 7 i 8 de juny el dramaturg i director teatral franc-uruguaià Sergio Blanco, impartirà el seminari “La autoficción: dir-se en escena”. El taller, coordinat i articulat per aquest guru de la autoficción, tractarà entorn dels múltiples desafiaments, riscos i problemàtiques que aquest tema de dir-se en escena suposa i proposa en les arts escèniques.

 • Espai: Saló d'actes de la SGAE (C/ Blanquerías, núm.6)
 • Dies: 6, 7 i 8 de juny de 2019
 • Horari: de 09.30 a 14.30h

Pots veure tota la informació detallada d'aquest taller en aquest enllaç.

Inscripcions fins al 4 de juny. Les persones interessades a realitzar aquest curs, han d'enviar correu electrònic amb nom complet, email, telèfon i breu CV a convocatorias@tercerasetmana.com


Workshop “Buenas noches, Europa”

La companyia Animasur presenta el seu espectacle “Bona nit, Europa” en el Festival Tercera Setmana de València el 8 de juny de 2019 a les 22:30h en el Barri de Natzaret.

Aquesta obra de teatre itinerant té com a peculiaritat el fet d'obrir les portes a persones afins a les Arts Escèniques, les quals formaran part durant uns dies de la creació i representació de l'espectacle i coneixeran, de primera mà, el treball que realitza la companyia.

La peça mostra el sentiment i les emocions cap al gran nombre de persones que sofreixen la condició d'exiliats, de tots aquells i aquelles que han de partir i deixar la seva terra enrere per a poder sobreviure.

 • Espai: Centre Municipal de Joventut Natzaret (Carrer Algemesí, núm.3)
 • Dies: del 5 al 7 de juny de 2019
 • Horari: 17h-20h
 • Assaig general: divendres 8 de juny de 10h a 13h

Espectacle: divendres 8 de juny a les 22.30 (la companyia estarà 3h abans de l'inici i els/les participants deuran també estar i ja preparats/as)

Pots veure tota la informació detallada d'aquest taller en aquest enllaç.

Inscripcions fins al 28 de maig. Si vols participar en aquesta experiència totalment gratuïta envia'ns un correu amb les teves dades personals a jose@caugranada.com, info@animasur.com o a convocatorias@tercerasetmana.com.


Participació en “Peepbox 350º”

La coreògrafa i ballarina Mey-*Ling Bisogno prepararà “Peepbox 350è” amb voluntaris del barri de Natzaret que vulguin formar part del cor d'una peça de dansa com a acte de resistència. 30 intèrprets/voluntaris, representaran a aquesta joventut de països en conflicte (dits el tercer món) que s'uneixen per a desafiar en poder establert.

Es requereix la col·laboració d'unes 30 persones, que tinguin disponibilitat d'assajar entre els dies 4 i 15 de Juny de 2019, sent aquest últim el dia de l'estrena a les 12.00h pels carrers del barri de Natzaret.

 • Dies: del 4 al 15 de juny
 • Horari: de 9:30h a 13:30h. / el 15 de juny de 10h fins a la fi de la representació.
 • Lloc: Centri Municipal de Joventut de Natzaret C/ Algemesí, núm.3)
 • Representació: 15 de juny a les 12h.

Pots veure tota la informació detallada d'aquest taller en aquest enllaç.

Inscripcions fins al 28 de maig. La proposta està dirigida a persones que vulguin endinsar-se en un treball sobre el moviment i comportament col·lectiu i el desig que habita en un mateix cos, entre diferents persones i en una única obra. Envia un correu amb les teves dades personals i la teva motivació per a participar a: convocatoria@tercerasetmana.com


Participació “Dance Generation”

El projecte Dance Generation cerca trencar amb l'acadèmic de la dansa per a donar lloc a obres i coreografies pensades per tots. “Busquem codis propis”, afirmen les coreògrafes de Taiat Dansa que imparteixen aquests tallers amb l'objectiu de crear una coreografia específica amb diferents grups de persones.

El projecte Dance Generation es realitzarà a Castelló i proposa una trobada d'un nucli de 25 i 30 intèrprets a partir de 10 anys fins a persones majors sense límit d'edat. Els 25 participants treballaran amb les coreògrafes de Taiat Dansa, Meritxell Barberá i Inma García, posant en joc la alteritat entre passat i present, entre memòria i acció, entre emergència i experiència per a proposar un treball coreogràfic al públic fruit d'aquesta trobada intergeneracional.

 • Dies: 3, 4, 5 i 6 de juny
 • Horaris: 17.00/17,30h a 20.00/20,30h. El 6 de juny s'assajarà al matí.
 • Representació: dia 6 de juny en la Plaça Horts de Corders a les 19.30h.
 • Lloc: Castelló (sala d'assajos per determinar)

Pots veure tota la informació detallada d'aquest taller en aquest enllaç.

Inscripcions fins al 28 de maig. Escriu un correu amb les teves dades personals a convocatoria@tercerasetmana.com

https://www.tercerasetmana.com/noticies/ampliada-data-per-a-inscriure-s-als-tallers-de-tercera-setmana

Enllaç copiat al porta-retalls