Descripció

La quarta edició del Festival Internacional Tercera Setmana se celebrarà a Castelló, Alacant i València del 6 al 15 de juny.

La programació comptarà amb una trentena d'espectacles, que es podran veure tant en carrer com en sales i teatres. A més, el festival no només se cenyeix a l'exhibició, sinó que aposta també per la coproducció i per la relació amb altres programes de foment de la creació com Graners de Creació, amb un total de dues coproduccions i dos suports a la creació.

En els barris valencians del Grau i Natzaret es realitzaran dos tallers d'escena social:

En El Grau tindrà lloc el taller impartit per la Companyia Animasur que arrencarà el dia 5 de juny i culminarà amb l'espectacle de carrer Bona nit Europa el dia 8.

Per part seva, la coreògrafa i ballarina Mey-*Ling Bisogno prepararà Peepbox 350º. Soldats de franel·la amb voluntaris del barri de Natzaret que vulguin formar part del cor d'una peça de dansa com a acte de resistència. L'obra s'estrenarà el 15 de juny, dia que es clausurarà la quarta edició de Tercera Setmana.

En l'apartat Connexions, dedicat als professionals de les arts escèniques, Sergio Blanco, dramaturg i director teatral franc-uruguaià impartirà el seminari “La autoficción: decirse en escena”. Un taller entorn dels múltiples desafiaments, riscos i problemàtiques que aquest tema (la autoficción) suposa i proposa en les arts escèniques. Es desenvoluparà en tres jornades de 5 hores en la seu de la SGAE.

Les seus del festival, a les quals caldria afegir les localitzacions urbanes en les quals es desenvoluparan els espectacles de carrer, són el Teatre Arniches d'Alacant; el Refugi Antiaeri, Teatre del Raval i Teatre Principal a Castelló; i el Teatre Principal, Centri del Carme de Cultura Contemporània, Sala OFF, La Mutant, SGAE i Palau de la Música a València.

Cartell del festival Tercera Setmana

Correus

Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar