Descripció

El Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana celebrarà la tercera edició a les ciutats de València, Castelló i Alacant del 31 de Maig al 17 de Juny de 2018.

Tercera Setmana acollirà, com en les dues primeres edicions, les propostes de major qualitat i excel·lència del panorama nacional i internacional. Per a aquesta edició s’han programat encara més espectacles a les ciutats de València, Castelló i Alacant per a reforçar la idea i el compromís del Festival, des que es va plantejar per primera vegada, de ser un vehicle d’exhibició artística descentralitzat que abrace tota la Comunitat per igual, de manera que s’acosten les noves tendències escèniques a tota la ciutadania.

Esteu tots i totes, convocats a gaudir de l’Immens Univers de les Arts Escèniques des de totes les seues manifestacions: Teatre, Dansa, Circ, Teatre de carrer, Música, Noves dramatúrgies, Espectacles multidisciplinaris...

El nostre Festival continua creixent i ho fa acostant a tots els públics un nombre d’espectacles major de fora de les nostres fronteres. Creiem en la internacionalització com a mitjà per a enriquir-nos d’altres visions escèniques i, també, com a intercanvi cultural i humà amb altres països, apropant-nos i contrastant noves experiències alhora que donant a conéixer els projectes creatius dels artistes d’ací i perquè se’ls valore i se n’exporte el treball.

L’equip del Festival us convida, de nou, a acostar-vos als múltiples espais on tindrà lloc Tercera Setmana. Serà tot un èxit si omplim i compartim amb vosaltres les seductores propostes que hem escollit amb tant d’interés.

El nostre propòsit continua sent el de consolidar un Festival de referència dins de les grans manifestacions culturals europees.

Paco Macià i Tomás Ibáñez, directors artístics de Tercera Setmana.

Cartell del festival Tercera Setmana

Correus

Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar