https://www.tercerasetmana.com/generics/final-del-torneig-de-dramaturgia-valenciana

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Un ring de boxa on els colps se substitueixen per textos escènics i els púgils, per actors. Huit dramaturgs d’Alacant, de Castelló i de València oposaran front a front les seues obres des del 21 de maig al 12 de juny.

La mecànica és molt senzilla, els huit participants es mesuraran les forces per parelles mitjançant dos textos de quaranta minuts que llegiran dos actors o actrius professionals. El públic decidirà, amb els seus vots, qui es classifica en cada eliminatòria del torneig i, d’aquesta manera, s’aniran disputant els quarts de final i les semifinals. Només dos arribaran a la gran final, que se tindrà lloc el dia 12 de juny al Teatre Rialto de València en el marc del Festival Tercera Setmana.

Els participants seran Josi Alvarado, Pascual Carbonell, Jerónimo Cornelles, Paula Llorens, Adrián Novella, Javier Sahuquillo, Ruth Sancho i Núria Vizcarro. L’actor i dramaturg Xavo Giménez exercirà com a mestre de cerimònies.

El Torneig de Dramatúrgia Valenciana compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, la Fundació SGAE, Sala OFF, Creador.es i el Festival Tercera Setmana.

Imatge de portada de l'espectacle Final del Torneig de Dramatúrgia Valenciana

Programació

Localització

Data

Preu

Teatre Rialto Valencia
12-06-2018 | 21:00h
5,00€
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar