https://www.tercerasetmana.com/concerts/yamila-iras-fajro

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Compositora, violoncel·lista, cantant i productora. YAMILA dansa a la vora dels precipicis sonors i conceptuals. Vòrtex de fragilitat, distorsió electrònica i feresa discursiva, acaba de publicar Ires Fajro (Forbidden Colours, 2019), una proposta audiovisual expansiva i immersiva que viatja per òptiques i ressonàncies dolçament oníriques.

En aquest treball, la pensadora sonora convoca en 11 temes la força dels sons electrònics i la seua veu, que per moments es desplega en xicotets raïms corals. Els ritmes brillants i els arpegis electrònics es dissolen en els sons envellutats del violoncel i s’entrellacen amb la creativitat de dos col·laboradors, el productor i compositor britànic Clark (Warp) i el polifacètic exflamenc Niño de Elche (Sony).

La proposta del directe de YAMILA ve contextualitzada pels visuals de l’artista brasiler Gabriel Fuchs, que es presenten com una exploració hàptica de les emocions que s’associen amb la música. Il·lustren un somni surrealista, una abundor de consciència sobre històries i llocs ficticis, peces trencades de records perduts i trencats, un passatge nòmada a través d’espais fora i dins del temps suspesos en vibrato.

Imatge de portada de l'espectacle YAMILA: Iras Fajro

Programació

Localització

Data

Preu

Centre del Carme València
07-06-2019 | 22:30h
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar