• Dansa contemporània, Teatre físic
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • Durada: 25'
https://www.tercerasetmana.com/arts-esceniques/peepbox350

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

PEEP BOX 350º, s'inspira en la “nova resistència”, aquesta joventut de països en conflicte (dits el tercer món) que s'uneixen per a desafiar en poder establert. Aquesta obra no intenta fer apologia a la violència ni una declaració o posicionament polític. Simplement busca plasmar la poètica que emana d'aquests joves, que malgrat constatar que el passat no compte i el futur no apunta, aconsegueixen trobar la seva energia en el caos. I solos, vivint en un continu present, teixeixen i desfan aliances, inicien estranyes convivències, s'aventuren al vincle, però també a la rivalitat. Es protegeixen i s'exposen. Busquen maneres de trobar-se, de relacionar-se i d'entendre's. Resisteixen i resistint reinventen un univers, dibuixen cartografies verges, mapes inexactes de la seva destinació i el dels altres.

Homes i dones que compondran un circuit gegant, on cadascun serà una peça primordial d'aquest mecanisme, aconseguint, així un desenvolupament emocional, físic i interpretatiu que transmeti la contradicció i el desig que habiten en un mateix cos, entre diferents persones i en una única obra.

PEEP BOX 350º és un projecte de recerca i creació d'una performance multitudinària, destinada per a teatres, site-specific i espais no convencionals.

El projecte implica un procés de selecció d'un màxim de 30 participanes/ artistes (ballarins, actors de teatre físic, artistes circenses, estudiants de dansa, teatre i afeccionats amb experiència en el treball corporal) per a participar d'un workshop de 10 dies que culmina amb una mostra oberta al públic de la dansa com un acte de resistència de Mey-*Ling Bisogno.

El projecte ha comptat amb el Suport del Subsidi a la creació de la Comunitat de Madrid 2018 i del Subsidi a la creació contemporània de l'Ajuntament de Madrid” 2017. I amb la col·laboració del Centre Cultural Conde Duque, el Centre dansa Canal i de Coreògrafs en Comunitat.

  • Direcció artística: Mey-Ling Bisogno
  • Asistència coreograàfica: Diana Bonilla
  • Producció & Management: Cristina Pérez Sosa / Peso producciones
  • Il·luminació i tècnica: Cía. de la luz, Pablo R Seoane y Beatriz Francos Diez
  • So: Martin Ghersa
Veure més a Yourszene
Imatge de portada de l'espectacle PEEPBOX350º

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça Esglesia Nazaret València
15-06-2019 | 12:00h
Gratuït

Vídeo

Un xou de
Mey-Ling Bisogno

Madrid, España

Mey-Ling Bisogno té la seva seu a Madrid, encara que originalment és de Veneçuela, té ascendència xinesa i italiana, i passaport francès. "Nena de l'era punk sud-americana, amb una trajectòria global i una perspectiva mundial sobre la fragilitat i la resistència de la nostra humanitat compartida.

Ha desenvolupat la seva carrera entre Caracas, Miami, Nova York, Buenos Aires, París i Madrid. Va estudiar diverses tècniques de dansa, moviment i teatre, incloent programes formals en Alvin Ailey (NY) i L'Ècole Jacques Lecoq (Paris).

Coreògrafa subvencionada a la creació contemporània set anys consecutius per la Comunitat de Madrid. Gràcies al suport del Centre Cultural Conde Duque, Centre Dansa Canal i el Col·lectiu Coreògrafs en Comunitat.

Institucions com: Fundació Torxes, Fundació Rockefeller, Comunitat de Madrid, Suresnes Vaig citar Danse, Teatre de l'Ouest Parisien, Maison du Théâtre de la Danse, Epinay sud Seine, Centre Nacional de la Dansa, CCN de Créteil i du Val-de- Marne, CCN de la Rochelle, ADDP Micadanse (FR), Centre Cultural de Recursos del Follet, Centre Cultural Paco Rabal, Centre Dansa Canal, Coreògrafs en Comunitat - Conde Duque, Centre Comarcal d'Humanitats Sierra Nord (ÉS) i Centre per la Scena Contemporània Bassano del Grappa (IT), han donat suport a el seu treball.

Mey-Ling és membre fundador del col·lectiu "Coreògrafs en Comunitat" i a més, ha portat la direcció Coreogràfica de la Cavalcada de Reyes de Madrid en 2017, 2018 i 2019.

La seva peça “Quan mor un somni, corre molta sang ...” ha estat premiada com un dels projectes guanyadors de la convocatòria Of Death and Dying de l'Associació Cultural Dello Scompiglio, Itàlia.

Veure més a Yourszene
Companyia Mey-Ling Bisogno
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar