• Estrena
  • Multidisciplinar
  • Spanish
  • Per a adults
  • Durada: 1:00 h
https://www.tercerasetmana.com/arts-esceniques/nowhere-in-particular

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Les convencions ens marquen cada dia. Fa igual si algunes són gratuïtes. Estan present per tot arreu, en un supermercat, a la fila del cinema o quan coincidim amb un veí a l’ascensor. Sovint, no diem res i ho diem tot amb un gest del cap. Són recursos que usem per a comunicar-nos de forma automàtica, inconscient. Celles que s’alcen, somriures, colpets a l’esquena o no mantindre la mirada més del que es considera habitual.

Nowhere in particular, una altra estrena absoluta de Tercera Setmana, reflexiona sobre tot açò, sobre com aquestes convencions acaben construint-nos com a persones, definint-nos.

Direcció escènica i performers: David Climent, Sònia Gómez i Pere Jou. Escenografia: David Climent. Espai sonor: Pere Jou i Aurora Bauzà. Vestuari: Sònia Gómez. Il·luminació: Cube.bz.
Veure més a Yourszene
Imatge de portada de l'espectacle Nowhere in particular

Programació

Localització

Data

Preu

Sala OFF Valencia
14-06-2018 | 19:00h
12,00€
Sala OFF Valencia
15-06-2018 | 19:00h
12,00€

Un xou de
David Climent, Sònia Gómez, Pere Jou

Barcelona, Spain

Nowhere in particular és una coproducció entre Tercera Setmana i Grec 2018 Festival de Barcelona, i la primera vegada que David Climent, Sònia Gómez i Pere Jou treballen junts.

David Climent és actor, performer, dramaturg, director escènic i la meitat de la imprescindible companyia los corderos s.c.

Sònia Gómez és, també, performer, a més de ballarina i coreògrafa. Des de 2004 crea els seus espectacles, en els quals habitualment reflexiona sobre la impostura i l’art.

Pere Jou és músic, productor musical i, com els altres dos companys, performer. En el seu currículum es mesclen noms tan estimulants com Sol Picó o Enric Montefusco.

Veure més a Yourszene
Companyia David Climent, Sònia Gómez, Pere Jou
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar