• Dansa
  • Sense text
  • +16
  • Durada: 50'
https://www.tercerasetmana.com/arts-esceniques/likes

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Aquest espectacle de dansa parteix de l’anàlisi de dos fenòmens populars en Youtube: el cover dance (emular la coreografia d’un vídeo musical original) i els tutorials sobre les diferents tècniques de ioga. Es tracta d’una performance amb base social i antropològica en la qual l’artista reflexiona mitjançant els moviments sobre el valor social d’un like. Així, tracta el tema del prestigi i de com aconseguir-lo (i a quin preu) en les nostres societats digitals. Una mirada fresca sobre aquesta (ex)posició que ocupa el cos en l’era digital.

Direcció, coreografia i dansa: Núria Guiu.
Assistència artística: Esther Freixa i Sónia Gómez.
Assessorament de vestuari: Nestor Regna.
So i il·luminació: Núria Guiu.
Foto i vídeo: Alice Brazzit.

Veure més a Yourszene
Imatge de portada de l'espectacle Likes

Programació

Localització

Data

Preu

Centre del Carme Valencia
09-06-2018 | 19:30h
Gratuït

Vídeo

Un xou de
Núria Guiu

Barcelona, Spain

Graduada en l’Institut del Teatre en dansa clàssica, ha treballat com a ballarina en companyies com Cullberg Balletten, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), La Veronal o Kobalt Works entre altres. Combina la dansa amb l’assistència artística d’Arco Renz per a projectes a països asiàtics i per a la nova creació de Gisele Vienne Crowd.

Des de 2012 ha creat peces com La Muda (estrenada a l’Òpera d’Oslo) i Portal. A més, és artista associada de la Sala Hiroshima de Barcelona. El solo Likes ha sigut escollit per la plataforma europea Aerowaves 2018.

Veure més a Yourszene
Companyia Núria Guiu
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar