• Teatre contemporani
  • +12
  • Durada: 1:30 h
https://www.tercerasetmana.com/arts-esceniques/la-resistencia

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

La Resistencia explica la història de dos novel·listes, Mónica i David, que una nit se citen de matinada en un restaurant buit. Els dos ronden els cinquanta i saben quin lloc han aconseguit com a escriptors i, encara més important: després d’uns quants anys com a amants, també saben quin lloc ocupen l’un per a l’altre.

En ambdós camps de batalla (la literatura i l’amor), les seues posicions són desiguals. Mónica lluita per ser reconeguda com a escriptora. David gaudeix d’un prestigi ja consagrat. Però… què passa a l’interior de la seua relació? És que aquest desequilibri no és un reflex d’un desavantatge més íntim? Quins són els clevills pels quals l’exterior ha començat a tenyir la mirada d’un sobre l’altre?

L’última novel·la que David ha escrit (inspirada en la seua parella) obligarà a Mónica a fer servir el seu relat propi sobre una relació per la qual, potser, ha pagat un preu massa alt. Ara és ella qui tria les paraules i qui ha de sostindre-les en l’embat amb David, i posar en joc dues visions de l’amor i del món. Els dos hauran d’assumir-ne les conseqüències.

La Resistencia, tracta els límits entre l’admiració i l’amor, l’èxit i el talent, en un món en què la nostra valoració es veu vinculada a la del nostre treball i la nostra capacitat per a enunciar-nos amb més força que els altres. La resistència és, en definitiva, l’esforç d’un amor per sobreviure a la seua veritat pròpia.

Veure més a Yourszene
Imatge de portada de l'espectacle La resistencia

Programació

Localització

Data

Preu

Teatre Principal de Valencia València
13-06-2019 | 20:30h
12,00€
Aforament limitat

Un xou de
Buxman Producciones

Madrid, España

Buxman Producciones es una productora teatral nacida en el año 2014 de la mano de Jordi Buxó. Nuestros espectáculos han sido presentados en algunos de los teatros y festivales más importantes de España y de Europa. Consulta aquí nuestro catálogo de obras.

Más allá de la producción y coproducción de piezas teatrales, también nos comprometemos a la hora de distribuir montajes afines a nuestros gustos y principios. Nuestro objetivo es que nuestras obras giren no solo a nivel nacional, sino también internacionalmente.

Colaboramos con compañías y artistas que sentimos afines para apoyar la distribución de sus creaciones en España y en el extranjero.

Veure més a Yourszene
Companyia Buxman Producciones
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar