• Performance
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • Durada: 14'
https://www.tercerasetmana.com/arts-esceniques/inside

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

"INside" és una peça de 14 minuts en la qual dialoguen dansa, disseny i pintura. Els diversos enfocaments artístics que s’hi involucren comparteixen en escena la seua natura efímera.

"INside" reflecteix el funcionament del procés creatiu d’un artista que aconsegueix alliberar-se del pes de la superficialitat i iniciar un cos a cos amb si mateix.

Un exercici de descobriment interior que enalteix allò menys visible dels sentits i contorneja les incògnites de la intimitat que requereix tot projecte de creació.

Veure més a Yourszene
Imatge de portada de l'espectacle Inside

Programació

Localització

Data

Preu

Museo Bellas Artes Castelló
06-06-2019 | 21:00h

Un xou de
Lara Padilla

Madrid, España

Lara Padilla López viu i treballa entre Espanya i els Estats Units. És llicenciada en Belles arts per la Universitat Complutense de Madrid. En 2012, després d'una carrera gratificant a Espanya, va decidir expandir el seu horitzó viatjant als Estats Units. Abans de viure a Nova York, va passar 6 mesos a Miami, Florida, la qual cosa li va donar l'oportunitat de millorar les seves habilitats lingüístiques i obtenir una apreciació més pròxima de la cultura nord-americana.

Posteriorment, va enriquir els seus coneixements en mitjans audiovisuals realitzant un postgrau en Direcció de Fotografia per a Cinematografia a l'Escola d'Arts TAI, a Madrid. També va rebre classes de cambra, steadycam, fotografia i postproducció digital.

Part del seu procés d'aprenentatge i creixement implica l'ús de múltiples enfocaments i formats que inclouen pintura, fotografia, cinema i ball, entre altres; per a així expressar i desenvolupar el seu treball.

Cada enfocament està determinat pel seu estudi precís i concret de la circumstància, el tema en el qual està treballant, el missatge que desitja transmetre i el que funciona de manera més efectiva. Ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives, ha fotografiat nombrosos esdeveniments i ha treballat per a clients com Pepe Jean´s, o Levis Espanya.

Actualment, es troba treballant amb Patricia Field, l'estilista principal de la sèrie Sex In The City, per al seu projecte “Patricia Field Art Fashion”, creant peces de roba úniques i exclusives pintades a mà.

Veure més a Yourszene
Companyia Lara Padilla
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar