• Teatre infantil
  • Catalan
  • Per a tots els públics
  • Durada: 1:00 h
https://www.tercerasetmana.com/arts-esceniques/el-xiquet-que-volia-una-falda-escocesa

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Què passa si un xiquet vol una falda? Què passa si no li deixen portar-ne? Doncs, en aquest cas, el xiquet vol mamprendre un viatge cap a l’únic lloc que coneix on els homes poden dur falda: Escòcia. Un viatge real o imaginari en què els pares es converteixen en companys, mestres i enemics. Però, també, en cavallers, fades, ovelles rockeres i bruixes shakespearianes. Un camí cap a l’acceptació, tant per al xiquet, com per a la seua família. Aquesta obra, que defensa la importància de ser un mateix, va rebre el premi Escalante de Teatre Infantil de la Diputació de València.

Fitxa artística

  • Text i direcció: Adrián Novella

  • Disseny d’espai sonor: Raquel Molano
  • Disseny d’il·luminació: José Ramón Pérez
  • Intèrprets: Jordi Ballester, Estela Martínez, Raquel Molano i Pau Sola. 

Veure més a Yourszene
Imatge de portada de l'espectacle El xiquet que volia una falda escocesa

Programació

Localització

Data

Preu

Sala OFF València
11-06-2019 | 19:30h
Gratuït
Aforament limitat

Un xou de
Bullanga

València, España

Textos propis, llibertat creativa per als actors i potenciar la relació amb l’espectador. Són els tres eixos que guien la carrera de Bullanga Companyia Teatral. L’inconformisme en podria ser el quart.

Van debutar amb una obra inspirada en un quadre del pintor valencià Antonio Fillol Granell (La Gloria del pueblo, 2014), li van llevar el sabre de llum a Luke Skywalker per a donar-lo al Segismundo calderonià en El sueño de las galaxias (2015), van viatjar a Sant Petersburg per celebrar l’aniversari massiu de la matriarca d’una família russa (Maruschka. Comèdia russa sobre la nostra terreta, 2015) i es van tancar en una escola per disseccionar el comportament humà en Joc de xiquetes (2016). Un recorregut en què han anat, amb el temps, apostant per formes noves de percebre i de consumir el teatre per aconseguir que el públic forme part de la ficció, més enllà del paper de mers participants. Apostant per espais escènics veraços i no convencionals. Recordant que Bullanga significa tumult, bullícia.


Veure més a Yourszene
Companyia Bullanga
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar