• Estrena
  • Teatre
  • Spanish
  • Per a adults
  • Durada: 1:06 h
https://www.tercerasetmana.com/arts-esceniques/cronica-de-excesos

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Aquesta estrena absoluta en el Festival Tercera Setmana és una muntanya russa d’emocions. Amb la veu única de la protagonista: una actriu ja retirada que presenta un mosaic de situacions còmiques i costumistes que van de la comèdia a la tragèdia. Per la seua professió, es dirigeix al públic amb un llenguatge cuidat, fins i tot poètic, que tanmateix sap descendir a la parla més escabrosa i de barri. No sabem si ens parla de la l’experiència pròpia, ja que pel retaule que descriu circulen un reguitzell de pors, enamoraments, amenaces, judicis, agressions…

Direcció i autoria: Eduardo Zamanillo.
Intèrprets: Amparo Major.
Veus en off: Enric Juezas, Josep Manel Casany, Empar Brisa, Cristina Rodríguez, Rafa Contreras, Paco Alegre, Eduardo Zamanillo.
Ajudant de direcció: Ángel Sánchez.
Vestuari: Isabel Requena.
Escenografia i utillatge: Enric Juezas.
Il·luminació i so: Guillem Mota.
Fotografia: Estudio Tandem.
Banda sonora i selecció musical: D.K.

Veure més a Yourszene
Imatge de portada de l'espectacle Crónica de excesos

Programació

Localització

Data

Preu

Sala Carolina Valencia
12-06-2018 | 19:00h
10,00€

Un xou de
P.T.V.

Valencia, Spain

La multiguardonada companyia (Premi de la Generalitat Valenciana entre altres) es funda en 1971, però és en 1978 quan s’especialitza en teatre per a xiquets. Ha produït 22 espectacles, íntegrament basats en obres originals d’Eduardo Zamanillo. En totes les seues creacions, els ha guiat una important raó per a existir: “Riure és la distància més curta entre tu i nosaltres”. D’aquesta manera, es dediquen a aprofundir i a ampliar les possibilitats del pallasso com a personatge de teatre i a activar, així, les emocions dels espectadors. Tant si són menuts com si són grans.
Veure més a Yourszene
Companyia P.T.V.
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar