• Teatre de carrer
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • Durada: 50'
https://www.tercerasetmana.com/arts-esceniques/aigua

Enllaç copiat al porta-retalls

Sinopsis

Poesia visual sobre la solidaritat, el medi ambient i l’amistat. Una reflexió a 10 metres d’altura, amb xanques, dansa aèria i acrobàcies. Una metàfora del nostre pas pel planeta.

En un univers distòpic, que podria ser el nostre, dues ànimes errants, irreverents i mortes de sed, coincideixen amb el guardià de l’aigua. Ell, sorrut i rancallós, haurà d’obrir el seu enorme cor per a recuperar el ball i el somriure. Elles, amorals i impertinents, hauran d’aprendre a comportar-se. Els tres necessiten tant l’aigua com aprendre a viure.

En aquesta història tot es mou, oneja, es balanceja sinuosament com un vaixell. El sistema, les emocions, els sentiments… són com l’aigua. Una obra subtil per a aprendre a cuidar-se, cuidar l’entorn i gaudir en harmonia.

Veure més a Yourszene
Imatge de portada de l'espectacle Aigua

Programació

Localització

Data

Preu

Plaça del Col·legi del Patriarca València
15-06-2019 | 19:00h
Gratuït

Vídeo

Un xou de
NUC

Vila-real, España

NUC és una nova formació de teatre de carrer formada per Alba Blanco, Sara Gil i Xavi Castelló que proposen un treball contemporani i visual amb un clar missatge que incideix en la sequera com a punt de partida i que evoluciona en els comportaments humans com la solidaritat i l'amistat i que intenta moure la consciència col·lectiva respecte a l'us que fem de l'aigua dia a dia.
Veure més a Yourszene
Companyia NUC
Logotip del festival Tercera Setmana

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre Tercera Setmana ara al teu mòbil

Tancar