VA / ES

Sobre

Nosaltres

QUÈ ÉS TERCERA SETMANA?

Benvolguts espectadors, ací comença el camí del Festival Tercera Setmana.

Tercera Setmana és el festival d’arts escèniques que, en la seua primera edició, se celebra en la ciutat de València de l’11 al 19 de juny de 2016. Sense una història prèvia, com un nounat, però amb la professionalitat de l’equip conformat i la il·lusió d’estar arrancant un projecte ambiciós de compromís amb la ciutadania. 

Us proposem una festa anual de les arts escèniques, una finestra oberta a la creació i a l’aventura; una plataforma de presentació de nous talents que reuneix gèneres diversos per a diferents públics. Amb treballs que, malgrat el xicotet del seu format en alguns casos, desborden poder escènic i voluntat de comunicació íntima amb els seus espectadors i espectadores.

Tercera Setmana obri per primera vegada aquest espai on acollir propostes de qualitat i excel·lència, on trobar-se, i on obrir una finestra per al diàleg entre creadors i creadores i ciutadans i ciutadanes. Perquè pretenem anar més enllà en proposar un catàleg de formació d’experiències. En aquesta primera edició, estem a la cerca del nostre públic amb la seguretat que aquest existeix: un públic actiu àvid de compartir propostes de naturalesa escènica, que ix a la trobada, que vol inventar i imaginar.

I en aquests temps apassionants de constants canvis, el nostre projecte aspira a participar en els mateixos, transferint idees i emocions a escala humana. Perquè és en el teatre i en el seu infinit poder on es conserva la possibilitat i l’ànima de canvi de l’individu.

Permeteu-me doncs que, en nom de l’equip al que represente, us done la benvinguda al Festival i us demane l’hospitalitat, l’acolliment i l’afecte que necessitem de vosaltres. El nostre èxit serà trobar-nos amb vosaltres en les sales, en els carrers, en cadascun dels llocs on els creadors i les creadores ens convocaran per a explicar les seues històries, esperant la fèrtil trobada amb els quals us acosteu a escoltar-les.

Així doncs, i amb la voluntat que feu de Tercera Setmana el vostre festival, us esperem en la ciutat de València de l’11 al 19 de juny de 2016.

El Festival Tercera Setmana és una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià (AVETID) en col·laboració amb la Universitat de València. CulturArts Generalitat coorganitza la cita anual, que compta també amb el suport de la Agència Valenciana de Turisme, la Diputació de València, i l’Ajuntament de València a través de les àrees d’Alcaldia, Cultura, Mobilitat i Desenvolupament Econòmic Sostenible. 

EL NOSTRE DIRECTOR ARTÍSTIC

Salva Bolta és qui marca la línia artística de Tercera Setmana. En els seus més de vint-i-cinc anys de carrera professional, destaquen els seus treballs com a director d’escena, gestor, escenògraf i productor. El seu extens currículum reuneix col·laboracions amb directors com Mariano Barroso, Robert Wilson, Bigas Luna i Gerardo Vera, i destaca el seu treball de posada en escena com a director de textos de Valle Inclán, Samuel Beckett, Eugene Ionesco o John Fosse, entre altres. Vinculat a la producció del Festival VEO entre 2003 i 2005, Bolta va treballar com a coordinador de direcció artística en el Centre Dramàtic Nacional del Ministeri de Cultura entre 2005 i 2012; posteriorment va ser director artístic de l’avui desaparegut festival madrileny Escena Contemporània.

AVETIDinfo@avetid.com
DIRECTOR GERENTgerencia@tercerasetmana.com
DIRECCIÓ ARTÍSTICAdireccion@tercerasetmana.com
COORDINACIÓ GENERALcoordinacion@tercerasetmana.com
DIRECCIÓ TÉCNICAtecnica@tercerasetmana.com
COMUNICACIÓprensa@tercerasetmana.com
XARXES SOCIALSdigital@tercerasetmana.com
LOGÍSTICAlogistica@tercerasetmana.com