VA / ES

Sobre

Nosaltres

QUÈ ÉS TERCERA SETMANA?

Tercera Setmana és el festival d’arts escèniques que, en la segona edició, se celebrarà en la ciutat de València del 8 al 18 de juny de 2017.

Us proposem novament aquesta festa anual de les arts escèniques, una finestra oberta a la creació i a l’aventura; una plataforma de presentació de nous talents que reuneix gèneres diversos per a diferents públics. Amb treballs que, malgrat el xicotet format d’alguns casos, desborden poder escènic i una voluntat de comunicació íntima amb els espectadors i les espectadores.

Tercera Setmana acollirà propostes de qualitat i d’excel·lència on trobar-se i amb què obrir una finestra per al diàleg entre creadors i creadores, i ciutadans i ciutadanes. Perquè pretenem anar més enllà i proposem un catàleg de formació d’experiències.

En aquesta segona edició, volem retrobar-nos amb aquells que ens vau acompanyar en la primera i fer el cercle més gran. Volem sumar cada vegada més públic actiu, àvid de compartir propostes de naturalesa escènica, que ix a l’encontre, que vol inventar i imaginar. El nostre projecte aspira a participar en aquests temps apassionants de canvis constants, transferir-hi idees i emocions a escala humana. Perquè és en el teatre i en el seu infinit poder on es conserva la possibilitat i l’ànima del canvi de l’individu.

Per tant, permeteu-me que, en nom de l’equip que represente, us convide al Festival i us demane l’hospitalitat, l’acolliment i l’afecte que necessitem de vosaltres. El nostre èxit serà trobar-vos a les sales, als carrers, en cada un dels llocs on els creadors ens convocaran per explicar les seues històries i esperaran la fèrtil trobada amb els que us acostareu a escoltar-les.

Així, doncs, i amb la voluntat que feu vostre el Festival Tercera Setmana, us esperem a la ciutat de València del 8 al 18 de juny de 2017.

El Festival Tercera Setmana és una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià (AVETID) en col·laboració amb la Universitat de València. CulturArts Generalitat coorganitza la cita anual, que compta també amb el suport de la Agència Valenciana de Turisme, la Diputació de València, i l’Ajuntament de València a través de les àrees d’Alcaldia, Cultura, Mobilitat i Desenvolupament Econòmic Sostenible. 

EL NOSTRE DIRECTOR ARTÍSTIC

Salva Bolta és qui marca la línia artística de Tercera Setmana. En els seus més de vint-i-cinc anys de carrera professional, destaquen els seus treballs com a director d’escena, gestor, escenògraf i productor. El seu extens currículum reuneix col·laboracions amb directors com Mariano Barroso, Robert Wilson, Bigas Luna i Gerardo Vera, i destaca el seu treball de posada en escena com a director de textos de Valle Inclán, Samuel Beckett, Eugene Ionesco o John Fosse, entre altres. Vinculat a la producció del Festival VEO entre 2003 i 2005, Bolta va treballar com a coordinador de direcció artística en el Centre Dramàtic Nacional del Ministeri de Cultura entre 2005 i 2012; posteriorment va ser director artístic de l’avui desaparegut festival madrileny Escena Contemporània.

AVETIDinfo@avetid.com
DIRECTOR GERENTgerencia@tercerasetmana.com
DIRECCIÓ ARTÍSTICAdireccion@tercerasetmana.com
COORDINACIÓ GENERALcoordinacion@tercerasetmana.com
DIRECCIÓ TÉCNICAtecnica@tercerasetmana.com
COMUNICACIÓprensa@tercerasetmana.com
XARXES SOCIALSdigital@tercerasetmana.com
LOGÍSTICAlogistica@tercerasetmana.com