Creant Vincles: Encontre Internacional de Professionals de les Arts Escèniques

En el marc de la primera edició de Tercera Setmana, en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial i la Universitat de València, el festival ha preparat ‘Creant Vincles’, una trobada i/o sessió de treball interprofessional com a part de les activitats que es desenvoluparan paral·lelament a l’exhibició de treballs escènics. L’objectiu és establir llaços entre els convidats i implementar relacions i xarxes, de manera que el festival s’establisca també com a encreuament de camins i cultiu de futurs projectes comuns.

L’encontre tindrà lloc el dijous 16 de juny a partir de les 10h en les aules de la 3ª Planta de La Nau (Carrer de l’Universitat, 2). ‘Creant Vincles’ comptarà amb la presència de representants nacionals com Rocío Martín Laborda (cap del Servei de Promoció Cultural a AECID, Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo), Irene Pardo Molina (coordinadora de la Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública), Ángel Murcia Cuenca (Director Adjunt del Centro Dramático Nacional), María López Insausti i Cristina Yañez (ZGZ Escena “Festival Internacional de Artes Escénicas”), Juan Vicente Martínez Luciano (Director Artístic del Festival d’Estiu Sagunt a Escena), Miquel Santamaría (Director Artístic de la Mostra de Teatre d’Alcoi), Pau Ayet (Director Artístic de FIT Carrer – Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real) i Joan Santacreu (Director Artístic del MIM – Mostra Internacional de Mim de Sueca).

Els representants internacionals seran Paula Echenique (Directora de Continguts de SANTIAGO A MIL, a Santiago de Xile) i José Miguel Onaindia (Director de FIDAE – Festival Internacional de Artes Escénicas i Coordinador General de l’INAE – Instituto Nacional de las Artes Escénicas de Uruguay, a Montevideo).