• Tercera Setmana: prèvia 14 de juny i resum fotogràfic 13 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 14 de juny i resum fotogràfic 13 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 14 de juny i resum fotogràfic 13 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 14 de juny i resum fotogràfic 13 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 14 de juny i resum fotogràfic 13 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 14 de juny i resum fotogràfic 13 de juny

Galons no falten en la primera edició del Festival Tercera Setmana. Sense anar més lluny, avui 14 de juny estan programats ‘Eroski Paraíso’, el primer muntatge de Grupo Chévere després d’alçar-se amb el Premi Nacional de Teatre 2014, i ‘La respiración’, escrita i dirigida per Alfredo Sanzol, premis Max al Millor Autor per ‘Delicadas’ en 2011, ‘Días estupendos’, en 2012, i ‘En la luna’, en 2013, obra per la qual també es va fer amb el guardó al millor espectacle.

Per la seua banda, Xavier Bovés teixeix un espectacle que és una xicoteta història de la segona meitat del segle XX a Espanya. Mitjançant imatges, material gràfic i sonor de les dècades dels quaranta, cinquanta i seixanta, s’evoquen els records de manera preciosista i íntima en un muntatge teatral compartit amb cinc espectadors. ‘Cosas que se olvidan fácilmente’ es podrà gaudir en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset avui a les 17h i a les 20h, i demá y despús-demà (12h, 17, 20h).

A més, Compañía Ferroviaria portarà a escena per segona i última vegada a Tercera Setmana ‘Sedientos’ a Las Naves a partir de les 20h.