• Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny
  • Tercera Setmana: prèvia 13 de juny i resum fotogràfic 12 de juny

Avui és el torn de dos textos signats per dos dels millors dramaturgs de l’escena contemporània nacional i internacional: José Ramón Fernández, Premi Nacional de Literatura Dramàtica 2011, i Wajdi Mouawad, que entre la infinitat de guardons amb els quals ha sigut premiat, destaca el títol de Caballero de l’Ordre de les Arts i de les Lletres de França.

Fernández signa el text de ‘El minuto del payaso’ (Teatre Talía, 21h), de la companyia Teatre l’Esquerrà, un homenatge al circ i als seus clowns interpretat per Luis Bermejo. Mouawad, per la seua banda, és l’autor del drama de Companyia Ferroviària ‘Sedientos’ (avui i demà a les 20h a Las Naves). Els il·licitans, comandats per Paco Maciá, repeteixen amb un text de l’autor establit a París, del que ja van adaptar l’aclamada ‘Incendies’. En aquesta ocasió, han escollit un dels tres textos del dramaturg libanés dedicat a la joventut.

El director artístic de Tercera Setmana, Salva Bolta, es fa càrrec de l direcció de la lectura dramatitzada: ‘La obediencia de la mujer del pastor’, un text de Sergio Martínez Vila que comptarà amb un repartiment integrat per Teresa Lozano, Laura Romero, Rulo Pardo i Rafa Alarcón. La trama abasta sis dècades de la història d’Espanya en tres temps diferents i protagonitzades per tres generacions.