Si tens pensat desplaçar-te des de qualsevol punt d’Espanya fins a València per a assitir a Tercera Setmana, estàs d’enhorabona: el festival i RENFE han arribat a un acord amb podràs beneficiar-te d’un descompte del 30% en tarifes oficials.

El procediment per a aplicar el descompte en la compra del teu bitllet és molt senzill. Tan sols hauràs de descarregar-te l’imprès de descompte (imprés de descompte RENFE) i presentar-ho en els punts de venda si la compra s’efectua en una estació, o a través d’Internet en dos passos molt senzills.

Aplicació del descompte en la compra online:

Després de seleccionar el trajecte que desitges, hauràs de seleccionar ‘Accedeix des d’aquest enllaç a més opcions de compra’ i triar la tarifa ‘Flexi’ del tren que desitges.

En ‘Tarifes i descomptes possibles’ apareixerà ‘Flexible’ que, en punxar, desplegarà un quadre d’opcions en el qual hauràs d’escollir ‘Congressos i events’. Aleshores, en ‘Autorització número’ només hauràs d’inserir el codi del document i ‘Recalcular el preu de la compra’.

Per a obtenir informació sobre viatges i horaris o reservar el teu bitllet pots entrar en la pàgina web de Renfe: www.renfe.com.